Het PowerMama programma is een fantastische start om een sterk, fit en gezond lichaam te ontwikkelen….

Gefeliciteerd je bent zwanger. Er breek een spannende tijd aan waarin er veel gaat veranderen. Je lichaam bereidt zich voor en is bezig een klein wondertje te ontwikkelen. Tijdens deze speciale tijd is trainen samen met een kwalificeerde en deskundige PowerMama coach belangrijk. Het is belangrijk om te weten wat je wel en niet moet doen tijdens je zwangerschap in de verschillende trimesters. Aangepast blijven trainen zorgt voor vele voordelen, zoals; fit en sterk de bevalling in gaan, sneller herstellen en een gezonde lifestyle is goed voor mama en baby.

Start met het 8 weekse PowerMama programma voor een optimale begeleiding tijdens je zwangerschap


Het PowerMama programma is een fantastische start om een sterk, fit en gezond lichaam te ontwikkelen….

Je bent net moeder geworden, wat een geweldig nieuws! Waarschijnlijk staat je wereld ook een beetje op z’n kop. De afgelopen tijd stonden in het teken van je baby, nu is het tijd om weer aandacht aan jezelf te besteden. Om terug in shape te komen of om meer energie te ervaren is het belangrijk om professioneel begeleid te worden. Het PowerMama programma richt zich op; correcte houding tijdens trainen, diastase, versterken van de core en de bekkenbodemspieren. Het programma is afgestemd met een verloskundige en een bekkenfysiotherapeut.

CONTACT

06 55 33 51 46
vreny@lifestyleenfitness.nl

POWERMAMA

PowerMama® is een geregistreerd licentieprogramma dat ontwikkeld is door Core Academy. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde pre- en postnataal fitness specialisten die door Core Academy zijn opgeleid. Alleen organisaties met een actieve licentie mogen de naam, het
woordmerk en het beeldmerk gebruiken. Meer informatie: www.coreacademy.nl.

ADRES

Heiloo
KvK 76265323

BTW NL003068437B40