Practice what you preach.

Ik kijk ernaar uit om samen met je aan de slag te gaan. Kies je voor LeF, dan kies je voor professionaliteit in Lifestyle en Fitness.

Vreny Verkissen-Groen

Super dat je interesse hebt in LeF, mijn bedrijf waar ik al mijn passie voor fitness en voeding in kwijt kan.

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de fitness branche in binnen en buitenland. Deze wereld zit vol met fascinerende factoren om het lichaam sterker, vaardiger, sneller, mooi en gezonder te maken. Mijn motto is; ‘Je bent nooit uitgeleerd’. Daarom heb ik ondertussen meer dan 30 opleidingen en/of cursussen op het gebied van fitness en voeding afgerond. Deze kennis wil ik dan ook graag met je delen. Naast LeF geeft ik nog 3 dagen les op het CIOS in Haarlem. Hier geef ik de lessen voeding en de specialisatie Fitness, Health and Performance coach.

Nog steeds train ik met veel liefde en passie. Ontdek ik nieuwe bewegingen in mijn lichaam. Onderging de veranderingen van mijn lichaam door de jaren heen en hebben mijn drie kinderen ervoor gezorgd dat ik alleen maar sterker en fitter ben geworden. Aanpassing in Lifestyle en Fitness is cruciaal!

CONTACT

06 55 33 51 46
vreny@lifestyleenfitness.nl

POWERMAMA

PowerMama® is een geregistreerd licentieprogramma dat ontwikkeld is door Core Academy. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde pre- en postnataal fitness specialisten die door Core Academy zijn opgeleid. Alleen organisaties met een actieve licentie mogen de naam, het
woordmerk en het beeldmerk gebruiken. Meer informatie: www.coreacademy.nl.

ADRES

Heiloo
KvK 76265323
BTW NL003068437B40