Hormoon Factor Trainer

Yes, we zijn weer begonnen en inmiddels bijna klaar aan een super interessante opleiding. De Hormoonfactor trainer van Ralph Moorman. Hieronder een nieuwe blog over deze werkwijze.

Lees meer

Waarom zijn de backsquat en de deadlift toch zo belangrijk?

Het liefst pas ik deze twee oefeningen zo vaak mogelijk toe in een trainingsschema,  maar waarom toch? De beste trainingsschema’s zijn opgebouwd met compound oefeningen. Compound oefeningen zijn oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Denk aan squats, deadlifts, benchpress, shoulder presses, pull-ups en rows. Wanneer je deze oefeningen op de juiste manier in je programma verwerkt, weet je zeker dat je alle spieren in je lichaam een trainingsprikkel geeft.

Lees meer

10x gezond drinken

Genoeg drinken is van levensbelang. Zonder vocht kunnen we niet overleven en de aanbeveling is dan ook om ongeveer 1,5 tot 2 liter per dag te drinken (1). Maar wat kun je het beste drinken?

Lees meer

Vanaf januari 2020 bij Dorssports: unieke zwangerschapstraining

Geen traditionele zwangerschapstraining, maar een uniek en nieuw concept: functionele fitness tijdens – en na de zwangerschap. Samen met LeF Lifestyle en Fitness bieden we vanaf begin 2020...

Lees meer