Samen met LeF Lifestyle en Fitness lanceren we een unieke zwangerschapstraining!

Geen traditionele zwangerschapstraining, maar een uniek en nieuw concept: functionele fitness tijdens – en na de zwangerschap. Samen met LeF Lifestyle en Fitness bieden we vanaf begin 2020 het Powermama-trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die verantwoord willen sporten tijdens en na de zwangerschap en/of na de bevalling.

Deze zwangerschapstraining is de eerste training die zich specifiek op functionele fitness en (toekomstige) moeders richt. Onder deskundige en ervaren begeleiding werk je aan een sterke core en het versterken van de bekkenbodemspieren. Ook balans, het vergroten van kracht en uithoudingsvermogen (cardio) en ademhalingstechnieken komen volop aan bod. De fundamental movements (zoals air squat, front squat, schoulder press en deadlift) worden in de trainingen als uitgangspunt gebruikt.

Voordelen
Verantwoord blijven trainen voor, tijdens en na de zwangerschap zorgt voor vele voordelen. Gezond, fit en sterk je zwangerschap in gaan en blijven zorgt voor meer kracht en conditie. De oefeningen zijn inspirerend, uitdagend en vooral verantwoord. Na je bevalling is het belangrijk om te weten wat je wel of nog niet kan doen. Werken aan ademhalingsoefeningen, bekkenboden en je (eventuele) diastase zorgt voor meer vertrouwen in je lichaam en in jezelf. Tijd besteden aan je eigen lichaam is belangrijk – zeker als moeder (to be). Want als jij lekker in je vel zit, dan voelt je kindje dat aan.

Infoavond
De cursus duurt 8 weken en start vanaf 6 januari 2020. De trainingen worden exclusief gegeven in onze healthclub. Ben je benieuwd naar het programma en wil je meer informatie? Maandag 16 december 2019 vindt er van 19.30 tot 20.30 uur een informatieavond plaats op de club. Trainer Vreny Verkissen van LeF Lifestyle en Fitness geeft dan een presentatie over de inhoud van de cursus.

Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij deze avond, maar wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met LeF: www.lifestyleenfitness.nlof stuur een mail naar vreny@lifestyleenfitness.nl. En natuurlijk kun je ook altijd bij de receptie informeren.

Over LeF
LeF Lifestyle en Fitness is opgericht door Vreny Verkissen. Vreny: “Na meer dan 25 jaar als fitnessinstructrice gewerkt te hebben en de laatste 10 jaar als docent voeding en de specialisatie Fitness, Health and Performance op het CIOS in Haarlem, wilde ik al mijn ervaringen en deskundigheid toepassen in mijn eigen bedrijf. Nu inmiddels moeder van 3 prachtige kids (3, 5 & 7 jaar) heb ik mij gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen voor en na de zwangerschap, lifestyle en personal training. Ik vind het een fantastische ervaring om je te mogen helpen bij je zoektocht naar een gezonde en fitte levensstijl. Graag tot snel!”